Home

Prvi trening Dinama u 2017., Ivajlo Petev (photo: faH)
Izvor slike: faH
rovinjske pripreme

Trener Dinama Petev: Bojao sam se da će propasti naši planovi

Po dolasku u Rovinj glavni trener Dinama Ivajlo Petev kratko je prokomentirao početak priprema, neke promjene u kadru, kao i to što sve čeka Modre u Rovinju

"Promijenili smo lokaciju zbog vremena, bilo me strah da će propasti naši planovi zbog teških vremenskih uvjeta i terena u Međugorju. Ovdje je toplije, imamo reflektore na terenima za popodnevni trening, bit će nam lakše raditi. Mislim da je ovo bolja opcija, naravno da mi je žao što nismo mogli ići u Međugorje. Nadam se da će biti prilike na proljeće da se iskupimo", rekao je trener Dinama o promjeni mjesta priprema i dolasku u Rovinj.

Modri su u Međugorju trebali odigrati prijateljsku utakmicu s HŠK Zrinjski iz Mostara, međutim kao i dolazak utakmica je također otkazana. Hoće li Dinamo ipak odigrati neki susret u Rovinju u terminu koji je bio rezerviran za dvoboj u Mostaru?

"Postoji mogućnost za prijateljsku utakmicu ovdje u Rovinju, ali još ništa nije dogovoreno. Vidjet ćemo idućih dana, razmišljamo. Termin utakmice svakako će biti 18. siječnja, a dan nakon toga vraćamo se u Zagreb", rekao je Petev.

"Ovo je bitan dio priprema. Bit će trčanja, odradit ćemo vježbe snage, puno će treninga biti s loptom, nećemo ništa izostaviti jer moramo što bolje odraditi pripreme", najavio je trener koji će pred svoje igrače postaviti velike zahtjeve u ovom važnom periodu prije nastavka borbe za trofeje.

1498540840 - 27.06.2017 07:20:40