Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
Mr. Derby u kazni

Soudani propušta derbi protiv Hajduka, Dinamo najavio žalbu

Soudanija je disciplinskom sucu Prve HNL prijavio Goran Kvalić, igrač Plomina i strastveni navijač Rijeke

Disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić Bekić izrekao je Hilalu Soudaniju kaznu od jedne utakmice suspenzije zbog koje će Dinamov napadač propustiti derbi protiv Hajduka na Maksimiru u subotu 22. travnja u 15 sati.

Iz Dinama su rekli kako će se žaliti na kaznu, no eventualna žalba neće promijeniti odluku koju je donio sudac.

Podsjetimo, Soudani je u utakmici protiv Lokomotive udario Luku Capana, no sudac Tihomir Pejin igračima je pokazao znak "respect" na svom dresu, a nije mu dodijelio ni žuti ni crveni karton.

Alžirca je prijavio nogometni entuzijast Goran Kvalić, nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i njihov predstavnik u skupštini Županijskog saveza. Danima je, kako kaže, čekao što će biti sa Soudanijevim slučajem. A onda mu je prekipjelo i odlučio je poslati mail disciplinskom sucu Prve HNL.

"Iskreno da kažem, pa ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće", napisao je Kvalić na svom profilu na Facebooku.

Dinamo će tako u utakmici u kojoj nema pravo na 'kiks' igrati bez Mr. Derbyja, čovjeka čija je igra bila presudna na mnogim važnijim utakmicama.

1506048218 - 22.09.2017 04:43:38