Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
još gladniji i željniji

Šarić o nepravdi: Moram im pokazati kako su pogriješili!

Stvarno sam imao pravo nadati se da će ta nagrada doći u moje ruke, ali takve su okolnosti i Malcolmu Brogdonu čestitam iz svega srca, rekao je Šarić

U noći s ponedjeljka na utorak, hrvatska sportska javnost pratila je ceremoniju NBA nagrada s nadom da će naš Dario Šarić biti proglašen najboljim mladim igračem sada već prošle sezone.

Nažalost, Dario Šarić nije dobio nagradu za rookieja godine.

Priznao je da se osjeća razočaranim.

''Mogu reći da se u neku ruku osjećam razočarano. Ne bih htio reći da se osjećam prevareno. Očekivao sam tu nagradu s neke sportske strane, tako sam na to gledao. Odigrao sam 81 utakmicu, u početku je bilo malo teže dok se nisam naviknuo, ali onda je krenuo dobar niz mojih igara i na račun njih sam se stvarno imao pravo nadati da ta nagrada dođe u moje ruke, ali takve su okolnosti i Malcolmu Brogdonu čestitam iz svega srca", rekao je Šarić.

''Ovo mi jednostavno mora biti nekakav vjetar u leđa, da jednostavno pokažem kako je netko pogriješio, odnosno da su pogriješili oko donošenja te odluke. Samo ću biti još gladniji i željniji", dodao je Šarić, javlja Dnevnik.

1503208648 - 20.08.2017 07:57:28