Home

 (photo: Epa)
Izvor slike: Epa
ŠOK ZA ČAČIĆA

Potvrđene loše vijesti o Kovačićevoj ozljedi

Mateo je u srijedu bio u početnoj postavi Reala, ali je već u 25. minuti napustio igru u suzama

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu i igraču Real Madrida Mateu Kovačiću u četvrtak je dijagnosticirana parcijalna ruptura tetive aduktora u desnoj natkoljenici, objavio je madridski klub na svom službenom internetskom portalu.

Kovačić je u srijedu bio u početnoj postavi momčadi aktualnog dvostrukog prvaka Europe u utakmici 1. kola Lige prvaka protiv ciparskog APOEL-a, ali je već u 25. minuti morao napustiti igru, jer je osjetio bol u desnoj natkoljenici.

Kovačić se već neko vrijeme žalio na bolove desnoj nozi, ali sve do četvrtka nije bio poznat točan uzrok boli, kada je pregledom u madridskoj sveučilišnoj bolnici "Sanitas la Moraleja" ustanovljena parcijalna ruptura.

U ovom trenutku nije poznato koliko će dugo Kovačić morati izbivati s terena, ali je prilično neizvjesno hoće li se moći staviti na raspolaganje izborniku Anti Čačiću.

Vatreni će igrati dvije posljednje dvije utakmice kvalifikacija za SP 2018., 6. i 9. listopada. Hrvatska će prvo u Osijeku ugostiti Finsku, a potom gostovati u Ukrajini.

1506327013 - 25.09.2017 10:10:13