Home

 (photo: Fb )
Izvor slike: Fb
Veliki okršaj

Miočić i njegovi treneri žele meč s borcem koji je srušio Klička

Miočić je izrazio je želju da odradi boksački meč protiv aktualnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji

Stipe Miočić nedavno je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je u prvoj rundi nokautirao Juniora dos Santosa.

Nakon borbe odmah su se počeli spominjati i sljedeći protivnici, a i sam Miočić izrazio je želju da odradi boksački meč protiv aktualnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue.

Joshua je, podsjetimo, prije nekoliko tjedana nokautirao Klička u 11. rundi i osvojio titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

U posljednjem intervjuu koji je objavljen u srijedu, Stipin glavni strateg Marcus Marinelli potvrdio je interes čitavog tima za takav meč.

“Stipe bi bio vrlo konkurentan Joshui... “Da, razgovarali smo o tom potencijalnom meču koji bi se dogodio jednog dana. Sviđa mi se ideja o održavanju tog dvoboja. Ne mislim da bi tako nešto bila loša stvar”, izjavio je pa dodao.

“Tu bi Stipe svakako zaradio ogroman novac, a vjerujem da bi protiv Joshue bio itekako kompetitivan u boksačkom meču", rekao je, piše Fightsite.

Da Stipe ide prema vrhu pokazala je i nova "renking lista" UFC boraca.

Miočić je pobjedom protiv dos Santosa ušao u Top 5 “pound for pound” boraca. Skočio je na peto mjesto koje je ranije držao Cody Garbrant.

 

 

1506034646 - 22.09.2017 00:57:26