Home

 (photo: Arena sport screenshot)
Izvor slike: Arena sport screenshot
NESPORTSKO PONAŠANJE

Lokomotiva pokradena protiv Rijeke, Dinamo rutinski protiv Intera

Na utakmici Rijeke i Lokomotive na Rujevici dogodio se jedan sporan trenutak

 Naime, u trenutku kada je Lokomotiva iznenađujuće povela, Stefan Ristovski gurnuo je Ćorića koji je slavio pogodak. Umjesto direktnog crvenog kartona, sudac je izvadio samo žuti i tako omogućio Rijeci kasniji preokret koji bi bio gotovo nemoguć da su ostali s desetoricom. Ironija je u tome da je baš Ristovski bio asistent kod oba riječka pogotka.

 

Kao što sam već ranije napisao, greške se događaju, ali živo me zanima hoće li sada biti povika za smjenom cijelog HNS-a i hoće li hajka trajati barem približno kao ona poslije utakmice Cibalija-Dinamo? Naravno da neće. Napisat će se dvije crtice u medijima i sve zaboraviti.

Dinamo je u ovom kolu svoj posao odradio bez greške. Doduše, sve do lijepog Pivarićevog gola iz slobodnjaka, Modri su se malo tražili, iako je Guilherme imao “mrtvaca” na početku, a Sammir je nakon solo akcije pogodio gredu.

U nastavku slična priča, Dinamo je bio taj koji je diktirao tempo, ali za razliku od utakmice protiv Splita, nije sve ulazilo. Posao je zaključio Hodžić pred sam kraj i time je potvrdio nastavak impresivnog golgeterskog niza.

1505950625 - 21.09.2017 01:37:05