Home

epa05214173 Lindsey Vonn of the USA kisses the crystal globe after winning the overall Downhill World Cup title following the women's Downhill race at the FIS Alpine Skiiing World Cup Finals in St. Moritz, Switzerland, 16 March 2016.  EPA/GIAN EHRENZELLER (photo: Epa)
Izvor slike: Epa
oporavila se

Lijepa Amerikanka Vonn vraća se na skijališta

Četverostruka pobjednica Svjetskog kupa Amerikanka Lindsey Vonn (32) vraća se nastupima nakon teške ozljede ovog vikenda na utrkama u austrijskom Altenmarkt-Zauchensee.

Vonn je u studenome slomila ruku, a nakon intenzivne tromjesečne rehabilitacije odlučila se na povratak u svjetsko skijanje.

"Riječima ne mogu opisati koliko sam uzbuđena što ću ponovno skijati. Bila su to duga tri mjeseca s više od 300 sati naporne rehabilitacije, ali sada mislim da ponovno mogu biti brza i pobjeđivati", kazala je u svom stilu jedna od najboljih skijašica svih vremena.

Vonn se vraća na spustu u Altenmarkt-Zauchensee, mjestu gdje je prošle godine oborila spustaški rekord u broju pobjeda Annemarie Moser-Pröll, a njezin cilj je ući u formu do Svjetskog prvenstva u Sankt Moritzu u veljači.

1498540763 - 27.06.2017 07:19:23