Home

 (photo: Mateo Kovačić/Facebook )
Izvor slike: Mateo Kovačić/Facebook
Komentar

Kovačić se sprema u klub koji je lansirao Modrića u stratosferu

Nije poznato iz kojeg je razloga Mateo dospio u nemilost trenera Zinedinea Zidanea

Istini za volju, neke Zidaneove odluke su neshvatljive. Naprimjer, umjesto Jamesa koji je plaćen 80 milijuna eura igra Lucas Vasquez koji je plaćen milijun eura. Isto tako nejasno je koji je problem u statusu Kovačića? Igra malo, ali kvalitetno, no nešto kod njega smeta “veličanstvenom Ćelavcu?” U kontekstu reprezentacije to je vrlo delikatna situacija, jer Pašalić u Milanu igra sjajno i pretendira na Kovino mjesto.

Najnovija informacija koja se pojavila ona je da Kovu želi klub koji je Modrića afirmirao. Ne, neće Kovačić prijeći u Zrinjski iz Mostara ili Dinamo, u pitanju je Tottenham Hotspur. Klub koji vječno balansira između drugog i šestog mjesta u Engleskoj nikad se nije do kraja oporavio od gubitka Modrića i Balea.

Imaju ubojito jaku momčad i žele Kovu koji je s 22 godine prirodni nasljednik Modrića. Pritom je zanimljiva cijena o kojoj se priča, radi se o “svega” 25 milijuna eura, novcu koji je smiješan za bogati židovski Tottenham. Tako bi Hrvatska ponovno imala predstavnika u tom klubu jer prije 8-9 godina čak četvorica su bila tamo (Modrić, Kranjčar, Ćorluka i Pletikosa).

Ukoliko bi se ovaj transfer realizirao, to bi značilo da je Kovačić prije 23. godine promijenio već Inter, Real i Tottenham, a ukupna odšteta plaćena u tim transferima kretala bi se oko 65 milijuna eura.

1502912298 - 16.08.2017 21:38:18