Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
Priopćenje

Kos: 'Slučaj Soudani' napravio je još jedan opasan presedan u nizu

Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima u Prvoj HNL, sa spremnim zahtjevima od kojih ne žele odustati

Komisija za žalbe HNS-a, 'pomilovala' je Soudanija koji može igrati u derbiju protiv Hajduka na Maksimiru u subotu, 22. travnja. Splićani su se o svemu oglasili priopćenjem.

"Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u "slučaju Soudani", HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastanku na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu", izjavio je Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

"Od hrvatske samostalnosti Komisija za žalbe nije se sastala ovako brzo te je očito da se u "slučaju Soudani" napravio još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu. Podsjećamo kako je navedeni igrač Dinama naknadno bio kažnjen od strane disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića Bekića nakon što ga je sudac utakmice Dinamo – Lokomotiva Tihomir Pejin propustio kazniti isključenjem zbog udaranja protivničkog igrača. Poništavanjem i te naknadne odluke ispisalo se još jedno poglavlje u nizu štetnih odluka po hrvatski nogomet", piše u priopćenju Hajduka.

Splićani su priopćenje objavili i na profilu na Facebooku, a za naslovnu fotografiju stavili su "Respect".

 

 

1505898200 - 20.09.2017 11:03:20