Home

Zvonimir Boban,Luka Modrić (photo: FaH)
Izvor slike: FaH
rasprava

Je li Modrić najbolji HR nogometaš ikad? Poklepović ima drugog favorita

"Ne bih se složio da je najbolji, sigurno je dosegnuo nogometni vrhunac i da je trenutno naš najbolji nogometaš", kazao je Stanko Poklepović

Luka Modrić ponovno je u najboljih 11 u izboru Fife. Ovaj sjajni hrvatski nogometni veznjak, kapetan Vatrenih i zvijezda Reala osvojio je sve što je mogao, osim dvije stvari - naskov prvaka s Realom i nešto veliko s Vatrenima.

No, svi pričaju o njegovom nogometnom znanju, uspoređuju ga s najboljim veznjacima svijeta u povijesti, a i u nas se vuku paralel, je li Luka Modrić najbolji hrvatski nogometaš u povijesti.

Neki misle da nije, kao primjerice Stanko Poklepović, bivši trener splitskog Hajduka. Ovako je prokomentirao za Sportske novosti.

"Ne bih se složio da je najbolji, sigurno je dosegnuo nogometni vrhunac i da je trenutno naš najbolji nogometaš, ali da je najbolji od svih otkad postoji Hrvatske smatram da je pretjerano", govori Poklepović i nastavlja:

"Gledajući Bobana i Modrića, Zvone je imao u sebi, ajmo reći gospodsku igru, koja fascinira svakog gledatelja. S druge strane, Luka je jako motoričan igrač, on se jednostavno drugačije postavlja na terenu. Osobno bih prije rekao da je Boban bolji, no to je samo moje mišljenje", zaključio je Poklepović.

1498540203 - 27.06.2017 07:10:03