Home

 (photo: wiki)
Izvor slike: wiki
'PIŠI PROPALO'

Igrač Miami Heata ostao bez unosnog sponzorstva zbog Trumpa!

Za kolekciju satova koristio bi se Dragićev lik i njegov nadimak iz NBA lige 'The Dragon', a izrađena je i probna kolekcija, no nije puštena u prodaju

Kapetan slovenske košarkaške reprezentacije i igrač Miami Heata, Goran Dragić ostao je bez unosnog sponzorskog ugovora s proizvođačem luksuznih satova iz Dubaia, kako smatra, zbog američkog predsjednika Donalda Trumpa, odnosno njegova stava prema muslimanima.

Za kolekciju satova koristio bi se Dragićev lik i njegov nadimak iz NBA lige "The Dragon", a izrađena je i probna kolekcija, no nije puštena u prodaju.

31-godišnji košarkaš koji je prije dvije godine potpisao petogodišnji ugovor s klubom težak 86 milijuna dolara smatra da od posla sa satovima nije bilo ništa jer je predsjednik SAD-a čovjek koji baš i nije popularan u muslimanskom svijetu.

"Sve je bilo dogovoreno, trebao sam dobiti određeni iznos unaprijed i postotak od prodaje, ali je onda predsjednik SAD-a postao Donald Trump, a znamo kakav je njegov odnos prema muslimanima", ispričao je Dragić pa dodao.

"Investitori su me  bavijestili da odustaju od ugovora jer ne žele investirati na američko tržište. Trump mi je dakle na jedan način pokvario taj posao", dodao je košarkaš.

Ugovor je onda sporazumno raskinut, s time što već napravljeni satovi ne smiju u prodaju, a Dragić nije dobio dogovoreni iznos od sponzorstva.

1503510146 - 23.08.2017 19:42:26