Home

 (photo: twitter.com/ihf_info)
Izvor slike: twitter.com/ihf_info
kadetska reprezentacija

VIDEO Hrvatski rukometaši osigurali osminu finala na SP

Najraspucaniji igrač Hrvatske ponovo je bio Ivan Martinović koji je postigao 11 pogodaka. Slijedili su ga Filip Turčić sa sedam i Daniel Vusić sa šest

Hrvatska muška kadetska rukometna reprezentacija stigla je do druge pobjede na Svjetskom prvenstvu u Gruziji, u utakmici 4. kola skupine C uvjerljivo su svladali Brazil sa 40-24 (18-15).

Ova pobjeda hrvatskim je kadetima osigurala osminu finala.

Sam start u susret bio je nervozan i obilježen tehničkim greškama, no jednom kada su se hrvatski rukometaši razigrali protivnici više nisu imali šanse. Najraspucaniji igrač Hrvatske ponovo je bio Ivan Martinović koji je postigao 11 pogodaka. Slijedili su ga Filip Turčić sa sedam i Daniel Vusić sa šest, dok je Vladimir Gošić upisao 11 obrana. Brazilce su predvodili Gustavo de Andrade Silva i Guilherme M. Laranjeiro svaki sa po pet pogodaka.

"Ovo je bila utakmica u kojoj smo imali veću kontrolu tijekom cijelog susreta. Nisam zadovoljan otvaranjem jer nismo igrali kako smo se dogovorili, prvenstvo defenzivno. No, uspjeli smo dići igru na veći nivo te posložiti obranu što nam je donijelo puno mogućnosti za lake golove. Ušli smo u osminu finala i još nas sutra u skupini čeka samo Argentina. Pokušat ćemo uzeti nova dva boda i ostvariti što bolju poziciju u skupini te se što bolje pripremiti za nokaut fazu", rekao je izbornik Luka Panza.

1503510136 - 23.08.2017 19:42:16