Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
stigla prijava

Hoće li Soudani biti naknadno kažnjen i tako propustiti derbi s Hajdukom?

Nakon utakmice Dinama i Lokomotive pojavile su se glasine da bi Soudani mogao biti dodatno kažnjen

U dvoboju protiv Lokomotive, Soudani je u jednom duelu nogom zakačio Luku Capana, ali sudac Pejin smirio je situaciju i nije kaznio nikoga.

Nakon hajke nekih medija koji su otvoreno protiv Dinama, došla je prijava s ciljem da se Soudani kazni naknadno. U slučaju da se to dogodi, on bi propustio veliki dvoboj protiv Hajduka koji slijedi u subotu, 22. travnja u 15 sati na Maksimiru.

No, oni koji se nadaju takvom raspletu mogli bi se razočarati. Naime, naknadna kazna se može dogoditi ako glavni sudac ne vidi neku situaciju na terenu. Sudac Pejin vidio je situaciju i procijenio je da nema potrebe nikoga kažnjavati. Stoga, ne vidim po kojem ključu treba kazniti Soudanija.

Udarac postoji, ali nije takvog intenziteta da ozlijedi igrača već je više nervozna reakcija na potezanje igrača Lokomotive. Uostalom, sudac je jedini mjerodavan donositi takve odluke.

Svakako da bi izostanak najboljeg igrača naštetio Dinamu, ali opet Hajduk je toliko loš da bi mogao izgubiti i od dinamovih juniora.

Pogledajmo što o svemu kaže disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić.

''Treba znati da ne mogu donositi kazne ako nisam primio nikakvu prijavu. Ako se bilo koji član HNS bude žalio i podnio prijavu, to je onda druga stvar'', rekao je Pavličić Bekić.

 Naredni dani pokazat će kako će se cijela situacija odigrati i hoće li Soudani zaigrati protiv svoje 'omiljene mušterije'.

1506048246 - 22.09.2017 04:44:06