Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
'MOTOR MOMČADI'

Červar: Zabrinut sam zbog vanjske linije, bez Duvnjaka smo slabiji!

'Duvnjak je isto što i vaterpolistima Sukno. A bez Sukna sigurno ne bi bilo nimalo lako doći do zlata u Budimpešti', izjavio je Červar

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar pratio je nastup vaterpolista na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu, nadajući se kako će i on na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018., Kauboje odvesti do jedine medalje koja ima nedostaje.

Nakon dva dijela odrađenih priprema, u listopadu ih čekaju treće i prve ozbiljnije.

"Ima još puno vremena do tada, a ja sam i dalje zabrinut za našu prvu vanjsku liniju. Duvnjak se oporavlja od operacije i govori mi da će biti sve u redu. Slišković je i dalje out, a Marko Kopljar je počeo igrati u svom novom klubu, Füchseu. Znam, svi će reći – imamo Cindrića, Mamića, Stepančića, Karačića. Ali Duvnjak je isto što i vaterpolistima Sukno. A bez Sukna sigurno ne bi bilo nimalo lako doći do zlata u Budimpešti", izjavio je.

Na listopadske pripreme zvat će samo igrače na koje računa za Europsko prvenstvo. Tu bi se prvi puta nakon stanke trebali pojaviti Renato Sulić i Ivan Čupić, piše Večernji.

Europsko prvenstvo održat će se od 12. do 28. siječnja 2018. godine u Hrvatskoj u četiri grada: Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču.

Kauboji će igrati u skupini A u Splitu protiv Švedske, Srbije i Islanda.

1503482349 - 23.08.2017 11:59:09