Home

 (photo: fb)
Izvor slike: fb
gašenje požara

BBB i Torcida, brat uz brata, Hrvat uz Hrvata

Prvo se oglasila Torcida objavivši poziv članovima za pomoć u gašenju požara, a potom je Facebook stranica Nogometne vijesti prenijela informaciju kako će se na jug zaputiti Bad Blue Boysi

Navijači BBB-a i Torcide spremni su priteći u pomoć vatrogascima i vojsci u gašenju požara diljem Dalmacije. 

Prvo se oglasila Torcida objavivši poziv članovima za pomoć u gašenju požara, a potom je Facebook stranica Nogometne vijesti prenijela informaciju kako će se na jug zaputiti Bad Blue Boysi, ali i pripadnici ostalih navijačkih skupina.

"Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske Brigade) u 20:30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovijednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed", objavila je Torcida na svom profilu, a potom je navela:

"Predsjedništvo KNH Torcida Split, stavlja na raspolaganje sve svoje raspoložive članove za pomoć našim prijateljima, vatrogasnim postrojbama i vojsci u borbi protiv vatrene stihije. Stoga, primite svi na znanje da će se između ostalog možda u jednom trenu otkazati današnje utakmice na Torcida kupu. U tom slučaju ćemo vas obavijestiti i pozvati sve na požarište jer zajedno smo jači!"

1506047502 - 22.09.2017 04:31:42