Home

 (photo: fah)
Izvor slike: fah
zagreb

Predstavljanje projekta izgradnje prve LNG punionice u Hrvatskoj

Održat će se i kratka prezentacija o CNG-u (stlačeni prirodni plin) u prometu, a tvrtka Benussi prigodno će izložiti dostavno vozilo

Hrvatska gospodarska komora poziva na drugo predstavljanje projekta uvođenja LNG-a (ukapljenoga prirodnog plina – UPP-a) u cestovni promet Hrvatske, koji se sufinancira iz sredstava EU (Program Connecting Europe Facility), u organizaciji Grupacije za LNG, CNG i bioplin HGK i Zajednice za UNP HGK.

Predstavljanje će se održati u utorak, 21. ožujka, u 11 sati u Golf & Country clubu, Jadranska avenija 6 (kod Sveučilišne bolnice – ulaz sa strane Kauflanda) u Zagrebu.

Javno će biti predstavljen projekt izgradnje prve LNG punionice u Hrvatskoj, koju radi tvrtka Butan Plin Novigrad i LNG vozila Iveco u organizaciji tvrtke Benussi iz Pule, nakon čega će se održati prigodna rasprava. Obzirom na veliki interes održat će se i kratka prezentacija o CNG-u (stlačeni prirodni plin) u prometu, a tvrtka Benussi prigodno će izložiti dostavno vozilo marke Iveco s pogonom na CNG.

Svim će sudionicima biti omogućena probna vožnja tegljača Iveco Stralis s pogonom na LNG.

1506260833 - 24.09.2017 15:47:13