Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
o porezu na nekretnine

Huić: Nastavljamo prikupljati potpise i čekamo potez Vlade

Premijer je najavio odgodu, a odgoda znači da se ipak planira s primjenom u kasnijoj varijanti. Pratit ćemo razvoj događaja, kazao je predsjednik udruge Lipa

Predsjednik udruge Lipa u Dnevniku Nove TV govorio je o prikupljanju potpisa građana protiv uvođenja poreza na nekretnine. Od Vlade će, kaže, tražiti garancije da poreza na nekretnine neće biti ni u kojem obliku. 

Prikupljanjem potpisa žele, kaže, zaustaviti uvođenje poreza na nekretnine, a Plenkovićeva najava odgode je korak u tom smjeru. 

"Mislimo nastaviti dalje dok ne bude potpuno jasno. Premijer je najavio odgodu, a odgoda znači da se ipak planira s primjenom u kasnijoj varijanti. Pratit ćemo razvoj događaja. Imamo 140.000 potpisa ljudi koji su nam dali mandat da u njihovo ime to pratimo i pazimo da se njihovi interesi poštuju", rekao je Huić.

Nastavljaju prikupljati poteze čekajući potez Vlade.

"U sljedećem periodu ćemo se fokusirati na državne rashode. Mislimo da država ima puno više prostora da drži rashode pod kontrolom. Hrvatska ima ekonomski rast, suficit proračuna i mislimo da se dio tog novca treba pretočiti u niže poreze. To je moguće samo ako potrošnja države ne raste", rekao je Huić.

 

1503509999 - 23.08.2017 19:39:59