Home

 (photo: wiki)
Izvor slike: wiki
UHITILI GA POLICAJCI VAN DUŽNOSTI

UHVAĆEN NJEMAČKI PEDOFIL Snimao golu djecu u Valbandonu

Obavljenom pretragom vozila i apartmana u kojem boravi, pronađeni su prijenosno računalo, tablet, mobitel i USB stick, kao i vrećina s marihuanom

Njemački državljanin završio je u policijskom pritvoru jer je na plaži u Valbandonu mobitelom snimao dijete, a policija ga je uhitila zbog sumnje da je snimke želio iskoristiti za pornografiju.

Policija je izvijestila da je u ponedjeljak oko 14.30 sati, na plaži u Valbandonu, dvoje policijskih službenika izvan službe primijetilo muškarca kako mobitelom snima obnaženo dijete.

Muškarac je uhićen, a obavljenom pretragom vozila i apartmana u kojem boravi, policijski službenici pronašli su i privremeno oduzeli prijenosno računalo, tablet, mobitel i USB stick. Tijekom pretrage apartmana, pronađena je i jedna vrećica s 1.5 grama marihuane te je 36-godišnjaku, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izdan prekršajni nalog.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u utorak je u večernjim satima osumnjičeni priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je policija.

1506288057 - 24.09.2017 23:20:57