Home

požar (photo: faH)
Izvor slike: faH
Nesreća

Split: U požaru u stanu teško ozlijeđen 86-godišnji muškarac

Požar u stanu u Viškoj ulici buknuo je u kuhinji u 16,30 sati. Na svu sreću susjedi su brzo do dolaska vatrogasaca ugasili požar, a nagorjela su samo vrata i kuhinjski elementi

Neslužbeno se doznaje da je u to vrijeme u kuhinji bio 86-godišnji vlasnik stana koji je teško ozlijeđen i život mu je u opasnosti. Žena koja je bila u stanu nagutala se dima te joj je na mjestu pružena liječnička pomoć.

U požaru koji je popodne buknuo u stanu na splitskim Bačvicama teško je ozlijeđen 86-godišnji muškarac, kojem je život u opasnosti te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u splitski KBC, a 96-godišnjakinja koja je s njim bila u stanu nagutala se dima, doznaje se u splitskoj policiji i Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Požar u stanu u Viškoj ulici buknuo je u kuhinji u 16,30 sati. Na svu sreću susjedi su brzo do dolaska vatrogasaca ugasili požar, a nagorjela su samo vrata i kuhinjski elementi.

Neslužbeno se doznaje da je u to vrijeme u kuhinji bio 86-godišnji vlasnik stana koji je teško ozlijeđen i život mu je u opasnosti. Žena koja je bila u stanu nagutala se dima te joj je na mjestu pružena liječnička pomoć. Muškarac je zadržan u splitskoj bolnici, gdje se liječnici bore za njegov život.

 

1498342654 - 25.06.2017 00:17:34