Home

oporavlja se

Krvnik iz Brodarice Luketa bit će prebačen u Krapinske toplice

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku sumnjiči Luketu za trostruko ubojstvo, a motiv je dug viši od 400 tisuća eura.

Boris Luketa (59) iz Primoštena, koji je osumnjičen za ubojstvo supružnika Hakije i Milke Keranović te Ivana Bajića na Brodarici u travnju ove godine, bit će prebačen u Krapinske toplice u pratnji majke nakon što je gotovo pet mjeseci odležao na šibenskoj kirurgiji.

Luketino stanje se s vremenom poboljšavalo pa je mogao donekle i komunicirati na mote, ali još uvijek ga nije ispitala policija ni državno odvjetništvo. Liječnici se nadaju kako bi terapija u toplicama mogla dati rezultate, međutim ne očekuju previše, javlja Šibenski portal. 

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku sumnjiči Luketu za trostruko ubojstvo, a motiv je dug viši od 400 tisuća eura. Toliko mu je, naime, bio dužan Kemal Keranović (51), sin ubijenih supružnika Keranović. Kada je Luketa shvatio da mu Kemal neće vratiti novac te da ga je prevario, isplanirao je iz osvete ubiti Kemala, njegove roditelje i Ivana Bajića Pajdu koji se umiješao u slučaj.

Nakon što je u Kemalove roditelje ispalio nekoliko hitaca i ubio ih i sam sebi je Luketa pucao u u usta tijekom pregovora o predaji na Brodarici.

 

1506287604 - 24.09.2017 23:13:24