Home

 (photo: fb/Direktno)
Izvor slike: fb/Direktno
reagirao mostov pr-ovac

Saša Broz trebala je kao primjer uzeti žrtve svog djeda s Golog otoka!

Thomas Bauer tvrdi da je Titova unuka umjesto žuljeva balerina trebala pokazati žuljeve logoraša koji su robijali u bivšoj Jugoslaviji

Nakon što je Titova unuka Saša Broz podigla buru u javnosti komentarom o žuljevima na nogama balerina koje je usporedila s onima Marina Čilića, reagirao je i PR Mosta Thomas Bauer. 

"Saša Broz iz nekog razloga kao primjer žuljevitih nogu pokazuje balerine. Bilo bi puno primjerenije da je dala primjer žrtava njenog djeda, logoraše s Golog otoka", napisao je na facebooku Bauer, suvlasnik PR agencije Grizli komunikacije, koja radi i za Most.

Podsjetimo, Saša Broz je na društvenim mrežama napisala: "Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se 'oprosti' uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!!".

Reagirala je tako na Marina Čilića koji je izgubio u finalu Wimbledona od Švicarca Rogera Federera u tri seta. Smetao mu je veliki žulj na lijevom stopalu zbog čega nije bio u svom najboljem izdanju. 

1506326202 - 25.09.2017 09:56:42