Home

uvrijedila čilića

Ozretić o Saši Broz: Zlotvorevoj unuci pomogao bi jedino flaster na ustima!

Nakon što se Titova unuka obrušila na Marina Čilića, napisavši na Facebooku kako 'nam trljaju o nos žulj iz Wimbledona', žestoko joj je odgovorio politički analitičar

Andro Ozretić, politički analitičar iz Splita, žeštoko je odgovorio unuci Josipa Broza Tita, koja je nadahnuta žuljevima Marina Čilića, koji su mu stvorili ogroman problem u finalu Wimbledona, objavila fotografiju stopala balerine.

"Zlotvorova unuka misli da je jednako igrati s žuljevima finale Wimbledona protiv najvećeg u teniskoj povijesti i baletnu predstavu. Zapravo je žulja što "deda" uskoro giba s trga. Tu nema flastera koji pomaže, osim na usta", napisao je Ozretić na Facebooku.

Podsjetimo, Saša Broz je na društvenim mrežama uz fotografiju stopala napisala: "Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se 'oprosti' uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!!".

Bila je to njezina reakcija na Marina Čilića koji je izgubio u finalu Wimbledona od Švicarca Rogera Federera, a koji je imao veliki žulj na lijevom stopalu pa zbog bolova nije bio u svom najboljem izdanju. 

1506319433 - 25.09.2017 08:03:53