Home

HSP AS (photo: HSP AS)
Izvor slike: HSP AS
dobra gesta

Kopić o šteti KBC Osijeka, suradnici HSP AS-a predali donaciju igračaka

Gospodin Kopić izvijestio je pomoćnika ministra Zdravka Vukića o šteti koju je pretrpio KBC Osijek za nedavnog nevremena, kada je posebno teško nastradala Klinika za pedijatriju

U priopćenju HSP AS-a koje je potpisao Krunoslav Zdravčević navode da je pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja RH i predsjednik Županijskog vijeća HSP AS OBŽ Zdravko Vukić sa suradnicima posjetio Klinički bolnički centar Osijek gdje ga je u ravnateljstvu primio v.d. zamjenik Ravnatelja KBC Osijek Vlatko Kopić, dr.med.

Ostatak priopćenja prenosimo.

"Gospodin Kopić izvijestio je pomoćnika ministra Zdravka Vukića o šteti koju je pretrpio KBC Osijek za nedavnog nevremena, kada je posebno teško nastradala Klinika za pedijatriju.

Pomoćnik ministra Zdravko Vukić rekao je da će o svemu izvijestiti ministra graditeljstva, a razgovaralo se i o projektima koji bi se zajednički mogli realizirati kako bi se dodatno podigao standard ove iznimno važne zdravstvene ustanove na istoku Hrvatske.

Pomoćnik ministra Zdravko Vukić i njegovi suradnici iz HSP dr. Ante Starčević predali su Klinici za pedijatriju donaciju igračaka  koje su prikupljene od strane podružnica HSP AS u Osječko-baranjskoj županiji, a na osnovi akcije koju je inicirao Klub žena starčevićanki HSP AS. Na poklonima se zahvalila Sanja Dorner, dr.med., voditeljica Klinike za pedijatriju", navode u priopćenju.

1498343427 - 25.06.2017 00:30:27