Home

Josipa Rimac (photo: Lana Slivar Domini�)
Izvor slike: Lana Slivar Domini�
lokalni izbori

Josipa Rimac o utrci za Knin: Pobjeđujem 11 godina, pa ću i sada!

Šef HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić izjavio je da nema nikakvih razloga zašto Rimac ne bi bila kandidat te stranke za gradonačelnicu

Josipa Rimac bit će kandidatkinja kninskog HDZ-a za novi mandat na čelu tog grada koji namjerava ponovno preuzeti nakon što je u rujnu 2015. zbog odlaska na dužnost direktorice predizborne kampanje HDZ-a predala vlast svom zamjeniku Nikoli Blaževiću.

Šef HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić izjavio je za ŠibenikIN da nema nikakvih razloga zašto Rimac ne bi bila kandidat te stranke za gradonačelnicu Knina te da će svi njihovi kandidati za liste, načelnike i gradonačelnike biti poznati tijekom veljače.

"Polako, nigdje nam se ne žuri. Friško su bili blagdani pa ću još malo guštati u tom veselom ozračju, a onda idemo dalje. Kninski HDZ vodim 11 godina i u tom razdoblju dobili smo sve izbore, od onih za mjesne odbore, do predsjedničkih ili izbora za parlament Europske unije. Tako ćemo dobiti i lokalne izbore koji slijede", rekla je Rimac za taj portal o povratku na čelo Knina.

Podsjećamo, Rimac je bila na čelu Knina punih deset godina, a prvi od dva i pol mandata preuzela je s 25 godina kao najmlađa hrvatska gradonačelnica otkako je višestranačja.

Nakon parlamentarnih izbora održanih krajem 2015. godine postala je zastupnicom u osmom sazivu Hrvatskog sabora koji je ubrzo raspušten. Vratila se u Knin pripremajući teren za svoj veliki povratak uz snažnu potporu gradskog HDZ-a.

1498745512 - 29.06.2017 16:11:52