Home

P. Ike Mandurić (photo: Radio Mir)
Izvor slike: Radio Mir
kamenita vrata

Ike Mandurić pozvao branitelje na molitvu: Samo Bog nam može pomoći!

'Vlada je nedosljedna, institucije su odnarođene, intelektualna elita je ustrašena, mediji lažljivi, narod je dezorjentiran, branitelji razjedinjeni'

'Obavještavamo sve branitelje da pokrećemo MOLITVU BRANITELJA na Kamenitim vratima, za Domovinu i za njih same', napisao je pater Ivan Ike Mandurić na svom Facebook profilu. Naveo je i zašto je ova molitva bitna te do kada će se okupljati.

"Dragi branitelji,
Pozivam Vas da ovoga četvrtka započnemo s trajnom molitvom na Kamenitim Vratima. Sastajat ćemo se svakoga četvrtka, u 18.00 - sve dok se temeljna pitanja branitelja i opstojnosti Domovine ne riješe", započeo je p. Mandurić objavu na svom Facebook profilu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Imamo mnoštvo potreba i vapaja svemogućemu Bogu: Vlada je nedosljedna, institucije su odnarođene, intelektualna elita je ustrašena, mediji lažljivi, narod je dezorjentiran, branitelji razjedinjeni.

Puno je naših suboraca koji su vjeru izgubili i od Crkve se udaljili. Neki su krenuli i krivim putem. Molimo ponajprije za takve, naše branitelje, ali i za Domovinu, da u njoj nove generacije mogu živjeti svoju slobodu za koju smo se borili. Samo Bog nam može pomoći!

Duh Božji nas može ujediniti, osnažit, ohrabriti, obodriti, put nam pokazati, i nove lidere providiti, od neprijatelja obraniti.
Započinjemo molitvu krunice u četvrtak, na blagdan BEZGRJEŠNOG ZAČEĆA BLAŽENE DJEVICE MARIJE. Providnost Božja je tako htjela da nam na početku stoji lik Bezgrješne Bogorodice, koja nas je i u ratu zagovarala, i neka nas prati. Rastjerat će se ove magle sive, u punini vremena. Molimo Boga za to!

Duh pobjednika je u nama, ali on se pokazuje samo u sili Božjoj. Cilj nam je temeljti započeti sa cjelovitom duhovnom ponudom za branitelje, najprije ovdje u Zagrebu, ali i diljem Domovine, sve do potpune duhovne obnove našega naroda.

Molitva se odvija u organizaciji MARIJANSKOG ZAVJETA ZA DOMOVINU, i odvijat će se uvijek uz pjesmo, krunicu, i molitvu blagoslova za sve branitelje. Poslije krunice bit će ponuđeno toplo čaj i kuhano vino. Zima je.

Povedite prijatelje suborce. Nagovorite ih, osobito one za koje znadete da se teško nakanjuju na molitvu. Krenimo u novi boj: onaj duhovni i molitveni, pred kojom svaka neprijateljska sila pada!

S Gospinim zagovorom, i Božjom milošću, Vidimo se gore!

Djevice prečista, zagovraj i čuvaj svoje branitelje i Domovinu nam, kako si nas i u ratu zagovarala!", zaključio je Ike Mandurić.

1505840905 - 19.09.2017 19:08:25