Home

Vlado Klasan (photo: mreza.tv)
Izvor slike: mreza.tv
u četvrtak

Hrvatska će biti bogatija za političku stranku pod vodstvom Vlade Klasana

Stranku, sa skupinom građana, osniva aktualni novljanski gradonačelnik Vlado Klasan, koji je i kandidat za prvog predsjednika Demokratske lokalne stranke Novska

Na osnivačkoj skupštini u četvrtak, 12. siječnja, u Novskoj će biti osnovana Demokratska lokalna stranka Novska, koja će, prema registru stranaka, biti 319. politička stranka registrirana u Hrvatskoj.

Stranku, sa skupinom građana, osniva aktualni novljanski gradonačelnik Vlado Klasan, koji je i kandidat za prvog predsjednika Demokratske lokalne stranke Novska.

Klasan je uoči prošlih lokalnih izbora sa skupinom istomišljenika napustio HSLS, a na izborima je pobijedio kao nezavisni kandidat na listi Milana Bandića, smijenivši tako Antuna Vidakovića (HDZ), koji je čak 15 godina obnašao funkciju gradonačelnika.

"Uvijek su nas svrstavali uz desne, lijeve ili Bandićevce, pa smo odlučili utemeljiti autohtonu novljansku stranku, što će nam omogućiti bolje pripreme za predstojeće lokalne izbore, bez bilo kakvih utjecaja. Kao simbol Demokratske lokalne stranke odabrali smo novljanskog ogrca, najstariji simbol života na našem prostoru. Stranka će biti otvorena za suradnju sa svima, koji istinski žele boljitak Novskoj i Hrvatskoj", rekao za Klasan za Hinu.

Osnivačka skupština, na kojoj se očekuju i brojni gosti, bit će održana u četvrtak u novljanskoj kino dvorani.

1498540245 - 27.06.2017 07:10:45