Home

Tihomir Dujmović (photo: KRASNODAR PERSUN/HRT)
Izvor slike: KRASNODAR PERSUN/HRT
iza zavjese

HRT se i službeno oglasio o emisiji T. Dujmovića, mijenja se koncept

Kao što smo i najavili, u prvome izdanju svoje emisije u udarnome terminu Tihomir Dujmović ugostit će predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović

Nakon što smo objavili informaciju da emisija Iza zavjese Tihomira Dujmovića seli u novi termin, u srijedu navečer, i da će gošća sljedeće emisije biti predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, HRT se i službeno oglasio priopćenjem. Evo što su priopćili.

Emisija Iza zavjese autora i voditelja Tihomira Dujmovića od sutra će se prikazivati u udarnome terminu svake srijede na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 21.20 umjesto nedjeljom ujutro kao dosad. U prvome izdanju svoje emisije u udarnome terminu Tihomir Dujmović ugostit će predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović. Riječ je o ekskluzivnome intervjuu u kojemu će predsjednica Republike Hrvatske govoriti o prve dvije godine svojega mandata, a osvrnut će se i na razloge i pobude svojega puta u Sjedinjene Američke Države koji je izazvao mnogobrojne reakcije u Hrvatskoj. Predsjednica će usto iznijeti i svoje dojmove o suradnji s čak trima postavama Vlade Republike Hrvatske, komentirat će optužbe koje posljednjih dana stižu iz Srbije i Bosne i Hercegovine te odgovoriti na pitanja u vezi s budućim smjenama veleposlanika, a gledatelji će ujedno imati prigodu čuti i argumente koji su je naveli da Republiku Hrvatsku usmjerava prema suradnji Jadran – Baltik umjesto prema suradnji sa zemljama u okružju.

"S novim terminom prikazivanja dolazi i do određenih promjena u koncepciji emisije Iza zavjese koja će ubuduće imati najčešće jednoga gosta iako se forma sučeljavanja različitih stajališta, poput onih između Andrije Hebranga i profesora Tvrtka Jakovine te Željke Markić i profesora Nenada Zakošeka, neće posve napustiti", ističe autor emisije Tihomir Dujmović. Ekskluzivni intervju s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović u emisiji Iza zavjese na rasporedu je sutra, 11. siječnja, na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 21.20. Repriza je na rasporedu u četvrtak 12. siječnja na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) u 15.15, a emisiju je moguće pratiti i na računalima, mobilnim telefonima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

1498343446 - 25.06.2017 00:30:46