Home

Nikola Grmoja (photo: fah)
Izvor slike: fah
Kaže da toga više neće biti

Grmoja zadovoljan presudom protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg centra

Ova pravomoćna presuda jedna je u nizu konkretnih rezultata Mostovog uvođenja reda u Metkoviću - milijunske financijske minuse Grada i gradskih ustanova podmirili smo upravo odgovornim i transparentnim odnosom prema novcu građana

Iskorištavanje položaja i ovlasti za vlastitu korist, a na štetu građana, uvijek je čin koji zaslužuje osudu i kaznu, a posebno u slučaju bivšeg ravnatelja Dječjeg centra Metković, koji je grubo prekršio i zakon i etičke norme, trošeći novac namijenjen funkcioniranju Dječjeg vrtića i najmanjima za privatne svrhe.

Ova pravomoćna presuda jedna je u nizu konkretnih rezultata Mostovog uvođenja reda u Metkoviću - milijunske financijske minuse Grada i gradskih ustanova podmirili smo upravo odgovornim i transparentnim odnosom prema novcu građana. Osim toga kazneno djelo za koje je donesena ova pravomoćna presuda model je upravljanja Gradom do našeg dolaska na vlast.

Političke stranke i pojedinci koji su provodili ili prešutno odobravali ovakav način vođenja Grada nikad ne smiju više doći u priliku ponovo ga primjeniti, a ja ću se osobno potruditi da građani prepoznaju razliku između dobra i zla, između našeg i njihovog upravljanja gradom''.

Objavio je to na svojem Facebook profilu saborski zastupnik Mosta, komentirajući vijest da je vijest da je bivši ravnatelj Dječjeg vrtića Metković F.V. osuđen na godinu dana zatvora uvjetno te da je dužan isplatiti oštećeniku Dječji vrtić Metković iznos od 68.732,34 kune, uvećano za zakonske zatezne kamate.

Pritom je Grmoja priložio i link s portala Neretvanski dnevnik, kako bi objasnio svoj komentar.

Grmojinu objavu prenosimo u cjelosti:

1498745493 - 29.06.2017 16:11:33