Home

blokirani izlazi iz grada

FILMSKA PLJAČKA U DUBROVNIKU Zaprijetio djevojci i odnio veliku svotu

Prema neslužbenim informacijama, maskirani muškarac ukrao je četrdesetak tisuća eura namijenjenih za kupnju trkaćeg automobila

Brojni službenici Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske rade na razrješenju razbojstva koje se dogodilo u utorak popodne. Naime, nepoznati počinitelj je pod prijetnjom oružja opljačkao obiteljsku kuću u dubrovačkom naselju Gornji Kono.

Naoružani muškarac, koji se krio iza maske, pod prijetnjom ubojstva od djevojke M. S. tražio je novac iz sefa. Uznemirena djevojka mu je otkrila šifru od sefa te je on utekao s ogromnom količinom apoena u eurima i kunama, javlja Dubrovački dnevnik

Barata se i neslužbenim informacijama prema kojima je maskirani muškarac, koji je pobjegao u Volkswagen Golfu novije generacije, šestice ili sedmice, ukrao četrdesetak tisuća eura. Naime, navedeni je novac u sef deponirao žrtvin dečko Ž.K., inače vozač brdskih autoutrka. On je navedene novce namijenio za kupnju trkaćeg automobila u Nizozemskoj.

Neposredno nakon krađe, policija je blokirala izlaze iz Grada, a krim policija i forenzičari su na mjestu događaja i izuzimaju dokaze.

1505827128 - 19.09.2017 15:18:48