Home

 (photo: fah)
Izvor slike: fah
Kandidat HDZ-a

Blaženko Boban: Moj program je usredotočen na perspektive mladih

Boban kaže kako upravo on želi biti moderan župan zauzimajući se za mlade i demografsku obnovu

Kandidat HDZ-a za župana splitsko-dalmatinskog Blaženko Boban u petak je izvijestio kako je u svojoj vrlo dinamičnoj predizbornoj kampanji prešao više od 10.000 kilometara i obišao svih 55 gradova i općina na području županije kako bi prenio poruku da želi biti moderan župan i zauzeti se za mlade i demografsku obnovu kao što je to radio dok je bio gradonačelnik Solina, koji je već godinama "najmlađi" grad u Hrvatskoj.

"Moja kampanja bila je iznimno dinamična - prešao sam više od 10.000 kilometara te posjetio svih 55 gradova i općina na području županije sudjelujući na 60 skupova i druženja s građanima i ni na jednom od tih događaj nije bilo nikakvog incidenta," rekao je Boban na završnoj predizbornoj konferenciji za novinare.

Boban je istaknuo da u predizbornoj kampanji nije spominjao nijednog protukandidata niti listu koja se natječe za Županijsku skupštinu nego se usredotočio isključivo na promociju svog izbornog programa.

"Moj program je usredotočen na perspektive mladih i demografsku obnovu Splitsko-dalmatinske županije jer na izborima u nedjelju 21. svibnja odlučujemo o sudbini naše djece i budućih naraštaja," poručio je Boban.

Na upit kakav bi, po njegovom mišljenju, trebao biti najprikladniji profil modernog župana u Hrvatskoj, Boban je odgovorio kako upravo on želi biti moderan župan zauzimajući se za mlade i demografsku obnovu kao što je to radio dok je bio gradonačelnik Solina koji je po populaciji stanovništva već godinama najmlađi grad u Hrvatskoj.

"To je motor koji me pokreće i gura me naprijed u mojem političkom angažmanu," rekao je Boban.

1506034310 - 22.09.2017 00:51:50