Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
oplela po premijeru

Biljana je na sat imala 72.500 kn, sada vodi mlade SDP-ovce

Za novu predsjednicu Foruma mladih SDP-a izabrana je 27-godišnja Biljana Gaća iz Vukovarsko-srijemske županije koja je poručila da će se zauzimati za "izgradnju dobrog društva i obranu vrijednosti 21. stoljeća"

Na izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a je tristotinjak mladih delegata iz cijele Hrvatske izabralo novo vodstvo toga tijela.

Biljana Gaća iz Vukovarsko-srijemske županije izabrana je za novu predsjednicu Foruma mladih. Tom je prilikom poručila da će se zauzimati za "izgradnju dobrog društva i obranu vrijednosti 21. stoljeća". Prigodno je 'oplela' po premijeru, donosi 24sata.

"Ja vas pitam, premijeru, koja je to bolja budućnost? Ona u kojoj mladi odlaze u Irsku ili Njemačku, u kojoj ne sankcionirate plagijatore, a u prvom koraku ste oformili vijeće za suočavanje s prošlošću. Ako je to ta budućnost, onda se zaista bojim za naše mlade", istaknula je 27-godišnja nova predsjednica Foruma mladih SDP-a.

Podsjetimo, Gaća je na dva sata u Saboru u veljači 2016. zamijenila Predraga Matića pa je aktivirala zastupnički 'padobran' odlučivši da će iskoristiti pravo da punu saborsku plaću prima pola godine, a nakon šest mjeseci pola plaće.

To je objašnjavala da je kao politologinja sama ulagala u svoju dodatnu edukaciju te da i ona mora živjeti od nečega dok bude tražila posao. Doduše, ova mlada snaga SDP-a, kojoj je satnica iznosila 72.500 kuna, zatražila je i mišljenje od saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa smije li primati saborsku plaću i naknadu kao članica Gradskog vijeća Grada Vukovara. Napisali su joj da ne smije.


 

1503303506 - 21.08.2017 10:18:26