Home

Anđelko MIlardović (photo: Mirko Cvjetko/matica.hr)
Izvor slike: Mirko Cvjetko/matica.hr
zagreb

Anđelko Milardović na međunarodnoj konferenciji Razvoj demokracije

Konferencija će se baviti temama shvaćanja razvoja demokracije u različitim okruženjima, utjecajem demokracije na različite ekonomske sredine s primjerima pozitivne prakse, sigurnošću kao jamcem demokracije i stabilnosti te koegzistencijom identiteta

Bernaysov predavač i znanstveni savjetnik na Institutu za migracije i narodnosti održat će izlaganje na temu "Postdemokratsko stanje. Demokracija u doba globalizacije."

Međunarodna konferencija ‘Razvoj demokracije’, u čijoj suorganizaciji sudjeluje i Bernaysov predavač prof. dr. sc. Anđelko Milardović, održat će se u Zagrebu u hotelu International od 27. do 29. travnja 2015. godine.

Konferencija će se baviti temama shvaćanja razvoja demokracije u različitim okruženjima, utjecajem demokracije na različite ekonomske sredine s primjerima pozitivne prakse, sigurnošću kao jamcem demokracije i stabilnosti te koegzistencijom identiteta.

Ova međunarodna konferencija označit će početak dugoročnog projekta ''Potencijali Podunavske regije'' (PDR), koji će se u narednim godinama usredotočiti na pitanja demokratskog razvoja, ekonomske integracije, sigurnosti i koegzistencije različitih identiteta, a od konferencije se očekuje da započne procese koji će ubrzati razvoj demokracije, gospodarstva i onda veće konkurentnosti te pospješiti stabilnost i integraciju u Podunavskoj regiji.


1501188236 - 27.07.2017 22:43:56