Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
ustanak ljevičara

ZBOG IZJAVE ZA DIREKTNO Grbin, kao i drug Bojan, poručio Loši: Odje**

Izjava koju je Lošo dao za Direktno o sporu sa Slovenijom digla je na noge ljevičare

SDP-ov Peđa Grbin osvrnuo se na društvenim mrežama na raspravu u većini hrvatskih medija koju je potaknuo ekskluzivan razgovor s admiralom Davorom Domazetom Lošom, objavljen na portalu Direktno. Lošo je za naš portal komentirao izvanrednu sjednicu slovenskog parlamenta na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom'. Rekao nam je kako je Slovenija, u geostrateškom smislu, samo privjesak Hrvatske te kako su slovenske prijetnje besmislene, jer bi "hrvatski pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu". 

Ubrzo je njegovu izjavu komentirao SDP-ov Bojan Glavašević, koji je 'brkatom generalu' poručio da odje**.

A kud svi Turci, tu i mali Mujo - uslijedila je i Grbinova 'odje** poruka'.

"Komentirati umirovljenog admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog po tome što je Domovinski rat dočekao službujući u JNA u Beogradu jer je čekao da mu ugrade dentijeru bi u svakoj normalnoj situaciji predstavljalo uvredu za razum.

Međutim, mi ne živimo u normalnim uvjetima. Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske, koje savjetuje PRH o pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti. Uključujući i pitanja obrane naše domovine.

E pa kada član takvog Vijeća počne lamentirati o tome koliko vremena HV-u treba da osvoji teritorij susjedne zemlje, onda mu i ja, na isti način kao i Bojan Glavašević, mogu reći jedino: odjebi!", napisao je Peđa Grbin na Facebooku. 

1506288127 - 24.09.2017 23:22:07