Home

Dragan Vujičić Bego (photo: maxportal.hr)
Izvor slike: maxportal.hr
Provjerili smo

Vlada demantira Arkanovog prijatelja: Plenković ga niti ne poznaje

Brzi odgovor iz Banskih dvora samo je potvrdio da nekadašnji Arkanov prijatelj i čovjek kojega povezuju sa srbijanskim obavještajnim miljeom imena Dragan Vujić Bego bezočno laže

Očito se svaki lokalni ''šerif'' ili čak i osoba sumnjive prošlosti može bez ustručavanja pozivati na navodne susrete s najvišim predstavnicima hrvatskih vlasti.

''Informacija koju navodite je netočna. Gospodina Dragana Vujičića Begu predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković ne poznaje niti se s njim sastao, pa slijedom toga bilo kakvu podršku držimo neosnovanom''.

Odgovor je to koji je na naš upit stigao iz Službe za odnose s javnošću Vlade RH.

Podsjetimo, nakon što smo objavili tekst Arkanov prijatelj tvrdi: Imam podršku Plenkovića za gradonačelnika Gline, u kojemu smo prenijeli napis iz Sremskih vesti, a u kojemu izvjesni Dragan Vujić Bego, koji se sprema za kandidaturu gradonačelnika Gline tvrdi kako se u Zagrebu susreo s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem koji mu je, navodno, dao i potporu za tu kandidaturu, odmah smo zatražili očitovanje iz Vlade Republike Hrvatske.

On je za Sremske vesti potvrdio da je posjetio Zagreb gdje se sreo s premijerom Plenkovićem: “Oduševljen sam njegovom bezrezervnom podrškom bezrezervnom podrškom”, kaže Bego i dodaje: “Premijer je razumljiv čovjek, vidio je da me narod voli, shvaća da se moja pobjeda ne dovodi u pitanje, ostalo mu je samo da me podrži. Čak mi je u šali poručio da ću s tolikim investicijama i novcem brzo od Gline napraviti grad ljepši od Zagreba. Obećao je da će osobno otvoriti svaku investiciju koju dovedem u Glinu i da podrška njegove vlade neće izostati”.

No, brzi odgovor iz Banskih dvora samo je potvrdio da nekadašnji Arkanov prijatelj i čovjek kojega povezuju sa srbijanskim obavještajnim miljeom imena Dragan Vujić Bego bezočno laže.

Što nam samo potvrđuje da se očito svaki lokalni ''šerif'' ili čak i osoba sumnjive prošlosti može bez ustručavanja pozivati na navodne susrete s najvišim predstavnicima hrvatskih vlasti. 

 

1498745823 - 29.06.2017 16:17:03