Home

Saša Đujić (photo: fah)
Izvor slike: fah
sramota za sramotom

U SDP-u sve sami džentlmeni: seksistički napao Predsjednicu!

SDP-ov Saša Đujić na društvenim mrežama objavio je sramotnu fotografiju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s komentarom zbog gostovanja u emisiji 'Iza zavjese' Tihomira Dujmovića

Dok SDP trese afera s bivšim ministrom financija Borisom Lalovcem kojega je bivša supruga Tončika Anastasia Lalovac optužila za nasilje, a objavljena je i snimka njihove svađe, donosimo još jedan primjer seksizma u toj stranci.

Naime, SDP-ov Saša Đujić na društvenim mrežama objavio je sramotnu fotografiju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s komentarom zbog gostovanja u emisiji 'Iza zavjese' Tihomira Dujmovića.

"Gledam sad isječak iz Kolindinog gostovanja kod Dujmovića u Dnevniku HTV-a i mogu samo zaključiti, sram me je da mi je ovo Predsjednica!!! A Jakovu poruka, IZDRŽI!!!", napisao je Đujić na facebooku i poslao još jednu vulgarnu poruku koju možete pogledati ispod.

Predsjednica je u emisiji govorila o razlozima puta u SAD, inicijativi Jadran-Baltik, o Srbiji i BiH, zašto ne ide na domjenke SNV-a... Što je točno zaboljelo Đujića?

 

1498540906 - 27.06.2017 07:21:46