Home

 (photo: wiki)
Izvor slike: wiki
izborni rat

Teške optužbe oca čija kći navodno ne može u autobus jer ne glasa za Most

Otac tvrdi kako ga je najviše pogodilo to što jasno piše kako putnici mogu glasovati po svojoj savjesti

Neovisni portal (Nportal), na svojim je stranicama objavio priču kako je jednoj djevojci uskraćena mogućnost da ide na glasovanje s autobusom za Metković zato što su, kako navode, iz stožera Mosta ocijenili da neće glasovati za njihovog kandidata.

Revoltirani otac za lokalni portal rekao je kako je, nakon što se njegova kćer prijavila na objavljeni oglas, stigao poziv te da su joj poručili da je skinuta s liste putnika. Otac tvrdi da su joj kao obrazloženje rekli "sve se čuje i sve se zna".

Otac je nakon toga, navodno, nazvao broj s kojega su mu nazvali kćer i pitao je li dobio stožer Mosta na što je, kako tvrdi, dobio potvrdan odgovor.  Na postavljeno pitanje zbog čega je njegova kći izbačena sa spiska za prijevoz studenata - jednostavno je spuštena slušalica!

Otac tvrdi kako ga je najviše pogodilo to što jasno piše kako putnici mogu glasovati po svojoj savjesti, a zbog njihove negativne klasifikacije, kći mu je izbačena sa spiska.

"Ova vrsta segregacije je nešto što je nedopustivo i sigurno nije način na koji treba oblikovati mladu tinejdžersku svijest", rekao je otac djevojke za Nportal.

I HDZ-ov kandidat Dalibor Milan za portal je dao kratak komentar na ovu ne baš primjerenu situaciju.

"Aktualnoj vlasti najviše zamjeram što su podijelili grad i građane, a na ovom primjeru to su i dokazali. Ja se zalažem za suprotno, želim grad bez podjela", zaključio je Milan.

1505944140 - 20.09.2017 23:49:00