Home

POLICAJAC UBIJEN, DVA TEŠKO RANJENA

TERORIZAM U PARIZU Intenzivna potraga za drugim napadačem u Parizu!

Francuska policija blokirala je cijeli centar Pariza, područje oko Champs Elyseesa. ISIL je preuzeo odgovornost za napad!

Policija u Parizu je blokirala područje u samo centru grada, područje oko Champs Elyseesa. Dogodila se pucnjava, jedan policajac je ubijen, dok je jedan od napadača prema navodima policije, likvidiran.

NOVO: Policija kaže kako je u tijeku pretraga doma napadača istočno od Pariza, navodi Reuters. Agencija Amaq javlja da je ISIL preuzeo odgovornost za teroristički napad u Parizu.

Sky News javlja da je policija izdala tjeralicu za drugim napadačem koji je navodno došao u Pariz iz Belgije.

STARO: Opovrgnuta je informacija da je drugi policajac preminuo od posljedica ranjavanja. Za sada se zna da su policajac te napadač ubijeni. Dvojica policajaca su ranjena, od kojih jedan teško.

Ministarstvo unutarnjih poslova poručuje da su policajci bili mete napada.

Nepotvrđene informacije govore da je i drugi policajac preminuo, javlja Sky News. Predsjednik Francois Hollande održava izvanredni sastanak.

Sky News javlja da se dogodila i druga pucnjava, sumnja se da se radi o drugom terorističkom napadu.

Neslužbene informacije govore da je jedan policajac ubijen, a da su najmanje dvije osobe ozlijeđene. Napadač je navodno imao kalašnjikov kojim je pucao.

Francuski ministar unutarnjih poslova ističe da je 'prerano reći koji je motiv napada'. Također, sumnja se da se radilo o dvojici napadača koji su izveli ovaj napad.

Francusku je u 2015. i u 2016. pogodio niz džihadističkih napada u kojima je poginulo 238 ljudi. Sumnja se da se radi o novom terorističkom napadu, a građanima i turistima savjetuju da izbjegavaju to područje.

 

1503053295 - 18.08.2017 12:48:15