Home

 (photo: fb)
Izvor slike: fb
STAVIO JOJ PIŠTOLJ U USTA

STRAŠNI DETALJI napada na djevojku i pljačke u Dubrovniku

Otkrivaju se detalji nevjerojatno drske pljačke iz Dubrovnika u kojoj je razbojnik djevojci stavio pištolj u usta

Policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je 12. rujna, oko 18 sati, iz obiteljske kuće na predjelu Gornji Kono u Dubrovniku, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrao novac, jedino je što je javnost doznala iz priopćenja PU dubrovačko-neretvanske.

U interesu istrage, policija nije mogla reći ništa detaljnije, a građani, zgroženi brutalnošću zločina koji vjerojatno samo stjecajem okolnosti nije dobio krvavi završetak, komentiraju i najmanji dostupni detalj razbojstva u gusto naseljenom dubrovačkom gradskom predjelu Gornji Kono.

Poznato je tek da je, prema neslužbenim informacijama, razbojnik s pištoljem upao u kuću, te djevojci koju je tamo zatekao, uz zahtjev da mu preda sav novac, stavio pištolj u usta, zahtijevajući od nje da mu preda sav novac u stanu. Nakon toga razbojnik se udaljio u nepoznatom smjeru. Unatoč relativno brzoj dojavi policiji o pljački, drski se razbojnik uspio udaljiti, a potraga koja je uslijedila nije rezultirala i uhićenjem.

Bijeg je pun nepoznanica jednako kao i provala: upitno je kako je provalnik znao da je djevojka sama u kući, a mladić s kojim živi trenutačno u Francuskoj. Naime, vlasnik stana, mladi i uspješni dubrovački poduzetnik Žarko Knego, u svome stanu već dulje vrijeme živi s djevojkom Maris Sturicom, koja je zaposlena u prestižnom, s pet zvjezdica ovjenčanom dubrovačkom hotelu "Rixos Libertas".

Inače, poduzetnik Knego poznat je po nautičkom turizmu u kojem je stvorio ime i hvalevrijedne učinke poslovanja. Ništa manje nije poznat ni kao vozač utrka za autoklub "Dubrovnik Racing", a s jednim je partnerom iz Zagreba otvorio dva lokala zdravih napitaka od svježe cijeđenog voća, pod nazivom "Fresh".

Provalnik je, navodno, ušao kroz nezaključana vrata stana i prijeteći od djevojke zatražio novac. Izostanak vike i galame moguće je objasniti upravo nasilnim guranjem cijevi vatrenog oružja u usta i prijetnjom da šuti ili će joj "prosuti mozak".

Kad mu je pokazala gdje se nalazi sef, razbojnik ga, prema onom što smo doznali, nije ispraznio, nego ga je uzeo i ponio sa sobom! U njemu je, neslužbeno doznajemo, bilo oko 10 tisuća eura i još 30 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija.

1506287768 - 24.09.2017 23:16:08