Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
seli s prisavlja?

Sever vodila svoju zadnju 'Hrvatsku uživo', odjava će pokrenuti nagađanja

'Hrvatska uživo' emitirat će se još u četvrtak i petak, ali neće je voditi Maja Sever

Maja Sever vodila je svoju zadnju emisiju 'Hrvatska uživo'. U odjavi je najavila da bi uskoro mogla naći novi posao. 

"To je bilo sve za danas. To je bilo i sve od mene u Hrvatskoj uživo. Emisiju gledajte još sutra i prekosutra, a onda se vidimo u nekoj drugoj emisiji ili na nekom drugom mjestu. Lijep pozdrav", rekla je Sever.

Odjava je zanimljiva, pogotovo zadnji dio koji se odnosi na "neko drugo mjesto", odnosno mogući novi posao. Podsjetimo, Sever nije dobila otkaz, ali su nagađanja o njenom novom zaposlenju počela odmah nakon objave vijesti o ukidanje ove emisije. Bit će zanimljivo vidjeti seli li Sever stvarno s Prisavlja ili je ovom rečenicom htjela zbuniti nadređene. 

Novinarka je ukidanje emisije komentirala i prije nekoliko dana na društvenim mrežama. 

"HVALA Gotovo 14 godina ove emisije omogućilo mi je da upoznam prekrasnu Hrvatsku.  Toliko hrabrih, odvažnih i pametnih ljudi koji su pomicali zidove i mijenjali svijet.  

Toliko umjetnika koji vjeruju u svoju umjetnost i ne odustaju. Sportaše koji ne traže reflektore i crvene tepihe, nego iskreno vole i uživaju. Toliko mama i tata koji će okrenuti zemlju u suprotnom smjeru kako bi pomogli svojoj djeci. Djecu koja su pametnija od nas i na koje smo tako ponosni. 

Uporne, nepotkupljive borce koji se ne boje.  Danas imamo njihove poruke podrške koje nam potvrđuju da smo radili dobro. I važno je reći da sam radila s ekipom s kojom bi u svaku borbu ušla mirno i sigurno.  Facebook nema tu opciju da vas sve tagiram, pa ovako šaljem jedno veliko hvala', napisala je Sever na Facebooku.

Povodom ukidanja emisije HTV-a 'Hrvatska uživo', HND je najavio organiziran prosvjed ispred zgrade Hrvatskog sabora u petak, 15. rujna, u 9 sati, što je potez koji su očito zaboravili napraviti kada je bez emisije na HTV-u ostao Tihomir Dujmović.

1505990235 - 21.09.2017 12:37:15