Home

Branko Grčić, Boris Lalovac (photo: faH)
Izvor slike: faH
'Sam pao sam se ubio'

SDP-ovac izrekao bolnu istinu o Lalovčevoj sudbini nakon skandala

Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo. 919 glasova na Konvenciji. Drugoplasirani odmah iza dr Rajko Ostojić. I potpredsjednik Stranke, poručio je SDP-ovac

Istaknuti SDP-ovac Marko Melčić na društvenim mrežama komentirao je aferu Borisa Lalovca kojega je bivša supruga Tončika Anastasia Lalovac optužial za obiteljsko nasilje, a u javnost je puštena snimka njihove svađe.

"Ne gledam inače Bujicu ali večeras vrtim daljinski i imam što vidjeti.

Boris Lalovac maltretira suprugu koja boluje od dva karcinoma!!! Krajnje gadljivo.

I ljubuje s tajnicom umjesto da njeguje suprugu koju je doveo iz Kanade. Supruga ima neki biznis i novaca pa Lalovac od nje potražuje alimentaciju!?

Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo. 919 glasova na Konvenciji. Drugoplasirani odmah iza dr Rajko Ostojić. I potpredsjednik Stranke.

A rekao mu je Prka da ne očekuje zaposlenje ikad više u nekoj banci.

Sam pao sam se ubio.

Moglo bi biti još kolateralnih žrtava u SDP-u. Iz Zokijeve klike.

A čak su se puštali glasovi da bi Lalovac mogao biti gradonačelnik Zagreba! Sutra je sjednica Predsjedništva i inače simpatični Fred Matić je također danas najavio da želi biti gradonačelnik Zagreba, kaj je i on poludel?

Velimir Bujanec iz donešenog materijala majstorski skrojio optužnicu, neobranjivu. Uveo u emisiju i odvratnu Željku Markič i Čavaricu, ali to je nebitno i prekomjereno granatiranje", napisao je Melčić na facebooku.

 

U jednom od komentara prozvao je i glasnogovornicu SDP-a Danicu Juričić Spasović. 

"Sutra bi famozna glasnogovornica Danica Juričić mogla biti u prilici da opravda svoju najveću plaću na Ibleru, navodno 17,000 netto da odgovori sve što ste uvijek htjeli znati o Lalovcu ali se niste usudili pitati", napisao je Melčić.

1498541080 - 27.06.2017 07:24:40