Home

Tihomir Dujmović (photo: KRASNODAR PERSUN/HRT)
Izvor slike: KRASNODAR PERSUN/HRT
večeras!

Predsjednica kod Dujmovića otkriva razlog puta u SAD, tema i SNV, HOS...

Danas se navršilo dvije godine od njene pobjede, za očekivati je da ćemo dobiti politički saldo tih dviju godina - pogotovo uzimajući u obzir da su se za to vrijeme izmijenile tri hrvatske vlade

S obzirom da nije održala konferenciju za medije, iako je bilo takvih očekivanja, hrvatska Predsjednica je očito odlučila u večerašnjem talk showu Tihomira Dujmovića, „Iza zavjese“ na HTV-u 1, pojasniti naciji što je radila u Americi i odgovoriti na sva ona pitanja koja se tu otvaraju.

Naime, ostalo je nejasno je li to bio privatni ili službeni posjet i ostalo je nejasno zbog čega Ured Predsjednice nije izvijestio javnost o čemu se radilo. Osim šireg odgovora na to pitanje, s obzirom da se danas navršilo dvije godine od Kolindine pobjede za očekivati je da ćemo dobiti politički saldo tih dviju godina - pogotovo uzimajući u obzir da su se za to vrijeme izmijenile tri hrvatske vlade.


Za očekivati je da će Predsjednica dati šire objašnjenje planova vezanih uz uspravnicu Jadran-Baltik koju je Predsjednica osobno promovirala, kao i odgovor na pitanje kada će uslijediti promjene veleposlanika koja se već dulje vremena najavljuju. Pretpostavlja se da ćemo dobiti komentar Predsjednice na incident koji se dogodio na proslavi pravoslavnog Božića na domjenku u Srpskom narodnom vijeću, jer se o tome do sada nije očitovala, kao i njen odgovor na pitanja vezana uz HOS i ploču u Jasenovcu.

Tenzije koje se iz Srbije i BiH šire i prelijevaju prema Hrvatskoj s mogućim ugrozama koje one donose trebale bi biti završne teme ovog intervjua kojeg cijela nacija iščekuje sa do sada vrijetko viđenim nestrpljenjem.

Emisija 'Iza zavjese' na rasporedu je večeras na HTV-u 1 u 21:15, a repriza je sutra na HTV-u 4 u 15:15.

1498745987 - 29.06.2017 16:19:47