Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
VIDEO

Pogledajte što je naoružani Vučić radio sa Šešeljem u Sarajevu 1995.

U snimkama se vidi Vojislav Šešelj u obilasku srpskih vojnika koji su u opsadi držali Sarajevo, a u posjet je otišao i Radovanu Karadžiću

Komentari o napadu na predsjednika srbijanske Vlade Aleksandra Vučića u Potočarima za 20. obljetnicu genocida u Srebrenici ne prestaju. No, iz snimki Vučića iz ratnih vremena jasno je zašto mu Bošnjaci i Hrvati ne mogu oprostiti.

U snimkama se vidi Vojislav Šešelj u obilasku srpskih vojnika koji su u opsadi držali Sarajevo, a u posjet je otišao i Radovanu Karadžiću. S njim su bili današnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i sadašnji premijer Aleksandar Vučić, koji se na drugoj snimci vidi s oružjem u ruci (3:44).

U svibnju 1995. na predsjednika Radikalne stranke, Vojislava Šešelja i njegove suradnike, među kojima su bili i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, dok su se vozili u džipu četničkog vojvode Vasketa Vidovića, a na kojem je bila pričvršćena lubanja ubijenog Bošnjaka, vojnici Armije BiH ispalili su strijelu koja je promašila za samo nekoliko metara.

Prvi video već smo objavili na našem portalu, a sada donosimo i drugi. Pogledajte snimke pa sami zaključite.

1498745462 - 29.06.2017 16:11:02