Home

Igor Peternel (photo: fah)
Izvor slike: fah
reakcija na nasilje

Peternel o Lalovcu: Primitivniji ste od krkana s pršutom na čelu!

Lalovac i svi u SDP-u koji su znali za ovo obiteljsko nasilje i maltretiranje bolesne žene moraju momentalno i zauvijek nestati iz politike, poručio je Peternel

U emisiji 'Bujica' emitiranoj u srijedu navečer, bivša supruga SDP-ovca Borisa Lalovca potvrdila je kako ju je bivši ministar financija Lalovac tukao tijekom braka. Objavljen je zvučni prilog u kojem se čuje njihova svađa, a Tončika Anastasia Lalovac kazala je kako je o brutalnim napadima nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a, među njima I Milanku Opačić, ali i Zorana Milanovića, no odgovor nije dobila.

“On je bio fizički nasilan, a prebacila sam i ured kod mame jer mi je prijetio da će sve razbiti. Čak tri puta me udario u glavu, a kada sam imala zloćudni tumor nije me ni posjetio”, komentirala je bivša supruga Lalovca.

Maltretiranje bolesne žene razbijesnilo je potpredsjednika HHO-a Igora Peternela.

"Lalovac i svi u SDP-u koji su znali za ovo obiteljsko nasilje i maltretiranje bolesne žene moraju momentalno i zauvijek nestati iz politike", napisao je Peternel na Facebooku.

Nedugo zatim dodao je još jedan komentar:

"Za ljevičare je bitnije tko je objavio vijest o nasilju nego je li nasilje počinjeno i tko je nasilnik. To je jedan od razloga zasto je hrvatski pseudoljevicar za mene primitivniji od krkana s prsutom na čelu i zastavom oko vrata", napisao je Peternel.

 

1498745882 - 29.06.2017 16:18:02