Home

 (photo: Screenshot Nova TV)
Izvor slike: Screenshot Nova TV
evo zašto je krivi

OTAC NAPADAČA NA POLICIJU 'Moj sin je dobar, za sve je kriva susjeda!'

Vladimir Seleš, otac Zorana Seleša koji pucao i na policiju bacio bombu izjavio je da je njegov sin dobar, ali psihički bolestan čovjek te je za sve okrivio susjedu

Drama započeta u subotu, u naselju Šećerane kod Belog Manastira okončana je bez žrtava, nakon višesatnog pregovaranja napadača sa specijalcima. 

Dan kasnije, Vladimir Seleš, otac Zorana Seleša koji pucao i na policiju bacio bombu izjavio je da je njegov sin dobar, ali psihički bolestan čovjek te je za sve okrivio susjedu.

"Moj je sin dobar čovjek, u životu je ukupno popio možda pet piva, ima ženu i dvoje dječice. Nikad nije bio nasilan, ali prije četiri godine je psihički obolio, ima ozbiljnu dijagnozu i liječio se. A za sve je kriva njegova susjeda", izjavio je za Novu TV.

Konkretno, ona ga je prijavila zbog obiteljskog nasilja, zbog čega mu je policija i zakucala na vrata. 

Njegov otac tvrdi da to nije prvi put, već da mu je i ranije "zagorčavala život".

"Dan ranije je Zoran gađao nekakvu bajticu preko ceste iz zračne puške. Ispalio je nekoliko dijabola, no njegova susjeda je pozvala policiju. Ne kažem, nije to smio napraviti, policija ga je privela i nakon prekršajne prijave pustila kući. Kad je stigao kući supruga ga je čekala s ručkom i svi su zajedno jeli, kad im je na vrata ponovo došla policija. Opet ih je pozvala susjeda tvrdeći da tuče djecu, što nema veze s vezom. E tu mu se smračilo", ispričao je napadačev otac.

Ostalo je poznato. Nakon što je zapucao na policajce na teren su izašli specijalci, kojima se predao nakon višesatnih pregovora.
 

1503481610 - 23.08.2017 11:46:50