Home

Sanja Sarnavka (photo: HRT)
Izvor slike: HRT
Sarnavka pere ruke

Odbila Bujanca, ali ne i Direktno: Nikad nisam srela Lalovca, u mirovini sam

Aktivistica udruge B.a.b.e. je prije objave sporne snimke obiteljskog nasilja izbjegavala komentirati optužbe na račun bivšeg ministra financija

Donedavna čelnica udruge B.a.B.e. Sanja Sarnavka za Direktno.hr komentirala je optužbe protiv bivšeg ministra financija Borisa Lalovca. Bivša supruga optužila ga je za obiteljsko nasilje, a prozvala je i B.a.b.e. da joj nisu htjele pomoći, te da su čak i svoju odvjetnicu ustupile Lalovcu.

Podsjetimo,Tončika Anastasia Lalovac kazala je u sinoćnjoj Bujici kako je o brutalnim napadima Borisa Lalovca nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a. Navodno joj nitko nije pomogao niti reagirao. Izjavila je i to kako se anonimno javila udruzi B.aB.e, no one joj nisu pomogle.

Cijeli slučaj komentirala je Sanja Sarnavka, koja je sve opovrgnula.

"Od 1. siječnja sam u mirovini i nemam više nikakve veze s Babama. Gospođa nije nikada tražila od mene nikakvu pomoć. Odbila sam dati komentar Velimiru Bujancu jer o njemu mislim sve najgore", poručila je za Direktno.hr Sanja Sarnavka i opovrgnula da su B.a.B.e ustupile svoju odvjetnicu Borisu Lalovcu.

Podsjetimo, odvjetnica Borisa Lalovca Nataša Pećarević očitovala se ekskluzivno za direktno.hr povodom optužbi za obiteljsko nasilje koje je u emisiji Bujica urednika voditelja Velimira Bujanca protiv bivšeg ministra financija i potpredsjednika SDP-a iznijela njegova supruga Tončika Anastasia. Više pročitajte OVDJE.

"Dok sam ja bila u Udruzi to se nije dogodilo. Nikad nisam susrela Lalovca niti njegovu suprugu", istaknula je Sarnavka.

Za kraj smo ju upitali, je li za osudu Lalovca, pokažu li se istinitim navodi Tončike Lalovac da ju je suprug tukao.

"Zašto me to pitate? Ima li netko normalan tko bi odgovorio s ''ne'', a pogotovo ja koja sam se 20 godina bavila žrtvama nasilja", poručila je Sarnavka.

Podsjetimo, Sanja Sarnavka je u srijedu, prije objave sporne snimke u Bujici, izbjegavala komentirati ovu temu te se, umjesto na novu aferu obiteljskog nasilja, fokusirala na novinara Velimira Bujanca, što se vidi iz njezine Facebook objave.

Ipak, sada kada je sve izašlo u javnost Sarnavka je slučaj, doduše šturo, komentirala u razgovoru za direktno.hr.

Pitanje je bi li, da je priču otkrio neki njoj simpatičniji novinar, o nekom njoj antipatičnijem političaru, njena reakcija bila ista.

1498540746 - 27.06.2017 07:19:06