Home

Milanović i Kotromanović se vesele prekidu sjednice (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
silovanje MOST-a

Nevjerojatno veselje Milanovića i Kotromanovića jer je Podolnjak propao

Milanović je nakon što je Josip Leko prekinuo sjednicu ustao iz prvog reda sabornice i krenuo prema Kotromanoviću koji je bio na desnoj strani sabornice.

Tehnički premijer Zoran Milanović i tehnički ministar obrane Ante Kotromanović usred Sabora proslavili su prekid konstituirajuće sjednice.

Milanović je nakon što je Josip Leko prekinuo sjednicu ustao iz prvog reda sabornice i krenuo prema Kotromanoviću koji je bio na desnoj strani sabornice.

Milanović je usput i zapljeskao, a kada se približio Kotromanoviću, podignuo je desnu ruku i malo neprimjereno trenutku se snažno udarcem i stiskom ruke u položaju "high five" pozdravio s tehničkim ministrom obrane. 

A što su to njih dvojica proslavljali? Nije im bilo u cilju da se Roberta Podolnjaka izabere za predsjednika Sabora iako su ga predložili?

Očito, Milanović je erumpirao od veselja što njegov prijedlog, odnosno silovanje Podoljnjaka nije prošlo.

Kako smo već objavili, predsjednik SDP-a Zoran Milanović stigao je jutros u Sabor i novinarima je dao izjavu. Milanović je potvrdio novinarima da je prijedlog Mostovog Roberta Podolnjaka za predsjednika Sabora točan, te da su se o tome već dogovorili u petak. Mostu preostaje samo se konzultirati sa zastupnicima. To znači zapravo da je Milanović ušao u Sabor svjesno silujući prijedlaganje Podolnjaka, jer je MOST više puta naglasio da je uvjet konsenzus s Domoljubnom koalicijom i MOST nije dogovorio da SDP predloži Podolnjaka. Milanović je također lagao da su mu oni (MOST) predložili Podolnjaka.

 

1498343574 - 25.06.2017 00:32:54