Home

 (photo: fah)
Izvor slike: fah
jurčević za direktno

Nasljednici komunista koji su očistili Zagreb '45. sad viču da je njihov

Jurčević kaže kako je hrvatska elita likvidirana '45. kada su se primitivci naselili u njihove stanove

Antifašistička liga u četvrtak 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, organizirat će skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu. Pitali smo istaknutog povjesničara Josipa Jurčevića kako komentira takav skup te tvrdnju Rade Borić da referendum o promjeni imena trga neće proći.

Josip Jurčević za Direktno kaže kako osobe koje organiziraju skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu, zapravo štite zločine koji su počinjeni, a pogotovo kult-osobu Josipa Broza Tita.

"Ta izreka 'Zagreb je naš' potpuno je točna, budući da su oni zaista naselili Zagreb '45. ubijajući sve što je vrijedilo u Zagrebu. Cijelu društveno-hrvatsku elitu doslovno su likvidirali u fizičkom smislu, uselili su se kao primitivci u njihove stanove i danas oni viču 'Zagreb je naš', kaže Jurčević.

Istaknuti povjesničar podsjeća kako je društvena pretkomunistička elita bila ubijena i bačena u jame, a sljednici toga, bilo biološki ili ideološki, viču 'Zagreb je naš'.

"Vjeruju u referendum budući da su očistili i prognali Zagreb '45. i sada smatraju da je on njihov", zaključio je za Direktno Josip Jurčević.

 

1503053237 - 18.08.2017 12:47:17