Home

 (photo: fb)
Izvor slike: fb
Martin Pauk

Mostov splitski vijećnik pozvao Žana Mahniča na obračun u ringu

Slovenski parlamentarac sazvao je sjednicu parlamentarnog odbora za obranu zbog 'spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom'

Mostov splitski gradski vijećnik Martin Pauk pozvao je slovenskog parlamentarca Žana Mahliča na dvoboj u ringu. 

Podsjetimo Žan Mahlič je predsjednik slovenskog parlamentarnog odbora za obranu koji je sazvao izvanrednu sjednicu odbora za obranu slovenskog parlamenta na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom'. Pri tome je optužio da je Hrvatska poslala svoja dva broda lučke kapetanije, a koji su 'nakrcani' specijanim postrojbama hV-a. 

Splitski gradski vijećnik na svom Facebook profilu napisao je: 

"Ova spodoba na slici je Žan Mahnič (27), po zanimanju zastupnik u slovenskom parlamentu, a po karakteru idiot koji je za sutra sazvao sjednicu o ratu Slovenije i Hrvatske. Pozivam navedenog krvožednog zastupnika, kad je već željan borbe, rata i krvi - na osobni obračun u ringu sa mnom. Bez oružja, samo ruke i noge, dvojica ulaze, samo jedan izlazi. On neka predstavlja Sloveniju, ja volontiram za Hrvatsku. Zemlji pobjednika pripast će sporni teritorij - napisao je Pauk, te zaključio: "Dosta nam je ratova, dosta nam je žrtava, dosta je bilo razaranja i smrti. Ne želimo opet zbog nebitnih, monstruoznih političara u krvavi rat uvlačiti 6 milijuna ljudi s obje strane. Žane Mahniču, jesi li uistinu spreman za svoj dom proliti krv?"

1506287880 - 24.09.2017 23:18:00