Home

Tomislav Saucha (photo: Vlada Republike Hrvatske)
Izvor slike: Vlada Republike Hrvatske
Incident na Sljemenu

Milanovićev predstojnik Saucha izvrijeđao interventne policajce!

Saucha im je navodno prijetio ministrom Ostojićem te ravnateljem Dominićem, odnosno činjenicom da s njima svakodnevno pije kavu

Debelo nakon što je završila druga utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu, nakon čašicu dvije, u VIP šatoru smještenom ispod ciljne ravnine, navodno je došlo do incidenta u kojem je, predstojnik ureda Zorana Milanovića, Tomislav Saucha, izvrijeđao interventne policajce.

Prema riječima našeg izvora koji je htio ostati anoniman, Saucha im je prijetio ministrom Rankom Ostojićem te ravnateljem Dominićem, odnosno činjenicom da Saucha s njima svakodnevno pije kavu.

Ubrzo nakon incidenta, na mjesto događaja stigli su, prema riječima našeg izvora, šef osiguranja Karnovšek i načelnik sektora Posilović. Oni su, navodno, udaljili interventne policajce na koje se okomio Saucha i "preuzeli slučaj."

Valja napomenuti da se događaj, prema informacijama koje imamo, dogodio oko 23 sata, odnosno čak četiri i pol sata nakon što je završila druga utrka, vjerojatno nakon više popijenih rundi u VIP šatoru na Sljemenu.

Potvrdu informacije o incidentu dobili smo naknadno i u Ravnateljstvu policije.

''Vezano uz vaš upit, izvješćujemo vas da smo temeljem izvješća policijskih službenika raspoređenih na poslovima osiguranja na utrci Svjetskog kupa na Sljemenu upoznati s događajem u kojem je jedan od sudionika gospodin Tomislav Saucha. Kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice daljnje postupanje preuzela je Služba za unutarnju kontrolu Ministarstva unutarnjih poslova. Obzirom na tu činjenicu ne možemo iznositi niti komentirati detaljnija saznanja o događaju kojima trenutačno raspolažemo kako ne bi utjecali na ishod nalaza Službe za unutarnju kontrolu, ističu u svom dopisu djelatnici Odnosa s javnošću Ravnateljstva policije.

1498726861 - 29.06.2017 11:01:01