Home

Gordan Maras (photo: faH)
Izvor slike: faH
gordane, gordane...

Maras se obrušio na Dujmovića zbog Kolinde, pa se potpuno osramotio

Najveći gaf je nepoznavanje slova ć i č, pa je tako napisao plačati, umjesto plaćati. Iako je naknadno ispravio ovu grešku, ostale još nije uvidio

SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar poduzetništa Gordan Maras na svom je profilu na facebooku uputio kritiku novinaru Tihomiru Dujmoviću i njegovoj emisiji na HRT-u "Iza zavjese" u kojoj je sinoć gostovala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. No, osramotio se zbog nekoliko pravopisnih grešaka.

"Ne želim pretplatom plačati Tihomira Dujmovića. Neka ga neko makne sa HTV-a. Neka ga plaća Hanžeković ali ja ne želim. Nisam gledao, ali mogu pretpostaviti na što je to ličilo", napisao je Maras na svom Facebook profilu.

Najveći gaf je nepoznavanje slova ć i č,  pa je tako napisao plačati, umjesto plaćati. Iako je naknadno ispravio ovu grešku, ostale još nije uvidio.

Osim što je zaboravio nekoliko zareza, krivo je napisao riječ netko. Uz to, u ovom slučaju ne kaže se 'sa HRT-a' već 's HRT-a'.

Maras je na kraju priznao da emisiju nije gledao, ali ju je našao kritizirati! U svakom slučaju, ova objava mu nije trebala.

Podsjetimo, Tihomir Dujmović je ugostio u svojoj emisiji na HRT-u "Iza zavjese" predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Predsjednica je u emisiji objasnila što je radila tijekom nedavnog posjeta SAD-u koji je izazvao huškačke napade u mnogim medijima i javnosti, no to Marasu očito nije smetalo.

"Ja ovo doživljavam kao mobbing. Mediji me žele zaustaviti u mojem radu. Dijelu medija smeta nacionalna suverenistička politika koju vodim. Ali što me ne ubije to me ojača i ja ću se i dalje nastaviti boriti za ostanak mladih, za demografiju...", rekla je Predsjednica u emisiji.

Komentirala je, između ostalog, i situaciju s Republikom Srpskom i imenovanje Trga maršala Tita.

Dotaknula se i pitanja domjenka Srpskog narodnog vijeća te kazala kako, i da je bila u zemlji, na njega ne bi otišla, jer se on pretvorio u politički skup.

1498218748 - 23.06.2017 13:52:28